Barcelona..Da er vi hjemme igjen etter en helt fantastisk lang helg i vakre Barcelona. Barcelona er byen som har absolutt alt, fine strender, shopping eldorado, herlig interiør og masse fine restauranter.Vi reiste sammen med et vennepar på Torsdag og hjem igjen på søndag. Vi bodde på hotell Olivia Plaza som lå midt i hele bysirkuset.Hotellet var helt overveldende både interiørmessig og på god service. Selv om hotellet lå midt i byen så var det helt stille når man gikk inn i resepsjonen. Hotellets hage lå midt i en kirke ruin og vegger og gulv var av glass. Helt idyllisk og sitte her og spise god frokost og drikke kaffe i mange timer.Hotellrommet var enkelt og elegant innredet med skikkelig kule detaljer laget av glass.

alt=""id="BLOGGER_PHOTO_ID_5641064703003583138" />

Den siste kvelden så var vi på en av de flotteste restaurantene. Den heter ex xalet og ligger på toppen av Montjuic og har en helt utrolig utsikt, nydelig mat og veldig god vin:)


3 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) | 15. august 2011 kl. 17:01

Har desverre aldri vært der...men ønsker meg gjerne dit:)
Klemklem

Mia | 15. august 2011 kl. 17:24

Barcelona er en av byene som er på toppen av ønskelista når det gjelder reisemål! Så ut som om dere har hatt en super tur, takk for tips om både hotell og restaurant.

Annfrid | 15. august 2011 kl. 21:29

Drømmer om å besøke Barcelona en gang, det så jo bare nydelig ut det hotellet.

Klem

Legg inn en kommentar