En regnfull onsdag..


I dag bare øser regner ned over østlandet, ikke mye vårstemmning her. Tror jeg må få inn litt vårfarger her i denne hylla også. Tidligere har jeg satt inn GG serviset mitt, men jeg kjenner at jeg er litt lei av de sukkersøte pastellene, så vi får se hva som havner her.

I går fikk jeg kjøpt meg en  hylle til å ha på kjøkkenet. Jeg endte på en hvit hylle fra Bruka og jeg gleder meg til å få skrudd den opp!

Ha en fin dag alle sammen!

5 kommentarer:

Olstad | 26. april 2012 kl. 13:56

Hei jeg kom innom denne bloggen via en link fra en annen blogg. Så fint det var her. Så fint du har det. Nå har jeg sittet og sett på gamle innlegg lenge på denne bloggen og hygget meg med kaffepause. Kommer nok tilbake. Ha en fin dag i ditt vakre hjem.

Frøken Fryd | 26. april 2012 kl. 19:41

Alltid kjekt å ominnreda hyllene :) Har stor effekt, og roer litt det der oppussings genet. Gratulerer med ny hylle, da, gleder meg ti å sjå :)

Klem Eli

Anette Willemine | 28. april 2012 kl. 09:16

Hei på deg! Lest meg opp på dine siste innlegg, og mye flotte bilder. Så flott gangen deres har blitt! Praktisk og smart å bruke Bestå-serien til å tilpasse til dette bruket. Grattis med den überkule Singray stolen! Måtte smile her når jeg leste beskrivelsen fra din kjære. Har du fått plassert vidunderet? Den kommer helt sikker til å bli fin å ha når babyen kommer. :o) Hvordan er formen?

Håper du har gode dager, Eli Anna!

Klem,
Anette Willemine

MissMette | 1. mai 2012 kl. 21:28

Så mange flotte bilder og innlegg
det var her siden jeg var innom
sist... Nydelig flott hylle her,
med masse fint på hylla ღ Ha en
fin 1. mai - og uke som kommer...
Klem fra Mette

Landlige Hjerter | 16. august 2012 kl. 17:44

Så kjempe koselig du har det, gøy å sitte å titte rundt på bildene dine. Tenker du koser deg masse i hjemmet ditt :) Hilsen en helt ny i blogglandia :)

Legg inn en kommentar