Kaffekrok..


Siden vi har lite benkeplass på kjøkkenet vårt så har vi måttet lage en kaffe krok. I denne kroken står alt av kjøkken maskiner. Men den blir mest brukt til å lage kaffe. Tidligere hadde vi bare en hylle men i disse " Vente" tider så har vi endelig fått skrudd opp en til. På denne hyllen står kaffe pulver, Nespresso kapsler og kopper i forskjellige størrelser og varianter lett tilgjengelig.

Et nyinnkjøp er disse super kule kjøkken håndklærne fra Louise Roe. De er hvite og med dust trykk av kopper og kar. Og de er kun til pynt og ikke til bruk:)

Og velkommen til nye følgere, håper dere vil trives!


4 kommentarer:

Flisan | 7. august 2012 kl. 19:20

Flotte håndkle - De likte jeg godt :-)
Fin kaffekrok også! God tirsdag

Li/Småtingene | 7. august 2012 kl. 20:03

Så kjekt med en slik krok! Kjenner til problemet med for lite benkeplass, så her har også hyller kommet på plass på kjøkkenet! Lekkert med det hvite, og de kule kjøkkenhåndklærne! Jeg prøver også å ha noen bare til pynt framme, men det ser ut til at familien "glemmer" det til stadighet... ;-)

Håper du koser deg i ventetiden, du får i alle fall mye gjort! Lykke til med det hele!

:-)

Manuela - Mrs Hardy | 9. august 2012 kl. 18:47

så koselig å ha en kaffekrok!
fin er den og ;)
håper formen er fin, du er vel sikkert kjempeklar nå ;)
masse lykke til <3

Cecilies Lykke | 9. august 2012 kl. 19:45

Hei! Så godt å høre at noen tenker det samme som meg! Vi er nok ikke alene om å ha dårlig samvittighet. Selv om jeg forstår at vi ikke bør ha det. Det kan jo dessverre ikke styres alltid;-) Vi får håpe at det blir topp med nye småsøsken, og takk for at du delte dine tanker med meg:-) Masse lykke til med termin! Klem fra cecilie

Legg inn en kommentar