Annabell sin kjøkkenkrok


I dag har jeg jobbet med å bli ferdig med denne lille kjøkkenkroken, og merk jeg har satt sammen alt selv:) ( litt hjelp av svigerfar når hylla skulle henges opp) Bare litt stolt! Og resultatet ble kjempefint.

Jeg valgte og heller kjøpe en Hensvik overhylle fremfor den hyllen som opprinnelig hørte til. Det var litt mer plass i den til å fylle opp med alt serviset.

Underskapene i komfyren er fylt med kasseroller og kjøkkenredskaper.


Den rosa tre komfyren satte jeg på de opprinnelige platene da jeg synes den var mye finere. Men den havner nok i lekehytta etterhvert.

Det søte blomstrete forklet er kjøpt på Bærums verk og henger klart til å tas i bruk.


Servicet er fra Ikea. Både glass, kopper, dekkeservice, fløtemugge og sukkerskål. I den ene hyllen har hun små kaker i tekstil slik at hun har noe å by på hvis hun skulle få besøk:)


Blenderen er er også i tre og sammen med den følger det med massevis av forskjellig frukt. Så nå kan snuppa servere hjemmelaget smoothie!Hun har også fått sin egen kjøkkenmaskin med mye tilbehør som gjør at hun kan være med når mamma skal bake alle kakene sine.

Ha en fin fin fredag alle sammen!

14 kommentarer:

Elis@beth | 21. august 2009 kl. 16:22

Så flott det ble, tror jammen meg jeg må handle kjøkken neste gang jeg er på Ikea!!!
Flott!!

MarnyAlice | 21. august 2009 kl. 16:34

so fint det vart :) har tenkt kjøpe dette kjøkkenet til mi lille prinsesse og..hive ut det svarte plastkjøkkenet!!! tenkte og kjøpe hylle og ha ovanfor istaden for den kjøkkendelen på ikea.
kjempesøtt vart det :)

Klem M :)

jordbærpiken | 21. august 2009 kl. 16:39

Ååå, så koselig krok! Og så mage søte kjøkkenleker! Jeg elsker treleker, det er så fint! Hvor har du kjøpt blenderen og kjøkkenmaskina?

Mari | 21. august 2009 kl. 17:11

Kjempestilig kjøkkenkrok for en liten jente :) Kan tenke meg at dette blir stas! Ha en kjempefin helg, jeg titter nok snart innom igjen ;)

Jorid ღ Noe På Hjertet | 21. august 2009 kl. 20:24

Guuud, så nydelig det ble :-)

Håper dere får en flott helg!
Kos dere <3

Klem

et kjært hjem | 21. august 2009 kl. 21:18

Så mange fine treleker datteren din har! Har fått helt dilla på sånne ting :) En veldig koselig blogg du har, jeg la meg til som følger :)

glad i hvitt | 21. august 2009 kl. 21:21

Tusen takk for koselige kommentarer:) blenderen og kjøkkenmaskinen er kjøpt på en butikk som heter lilleollebolle i Lyngdal. De har nettbutikk www.lilleollebolle.no De har masse masse fint!

torleif ann karin | 22. august 2009 kl. 01:29

Skikkelig kosekrok jenta di har fått. Kommer nok til å bli ei god husmor den jenta.
God helg til deg.

Klem Ann<3

Lycheli | 24. august 2009 kl. 14:29

Så UTROLIG fint lite lekekjøkken! Kjempesmart å kjøpe den hyllen! Ser jo SÅ gjennomført ut da:) Kan tenke meg det var poppis for den lille! Min lille smurf liker veldig godt å leke på sitt lille kjøkken:)

Klem Lycheli

Anonym | 24. august 2009 kl. 23:05

Hei, lure på kor du he kjøpt underdelen til kjøkkenet(den m vask på )syns den var så skjønn...

Mamma'n og Hedda Kristin | 28. august 2009 kl. 21:55

Så utrolig flott!!!!!!!


Tusen takk for herlig inspirasjon til Heddas rom. Gleder meg til å begynne. :)))

Anonym | 7. september 2009 kl. 16:06

Dette ble jeg skikklig inspirert av.
Men frykter at jeg ikke har plass på Rikkes rom, må se om jeg kan flytte om litt der inne :)
klem Maria

Anonym | 13. september 2009 kl. 14:02

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區

Anne B | 13. januar 2010 kl. 20:40

Nydelig! jeg er på jakt etter den platetoppen du har satt oppå komfyren, vet den ble solgt på sprell før, men tydeligvis ikke lenger. har du noen aning om hvor den kan kjøpes?

Legg inn en kommentar