Utfordring til Ikea!

I dag har jeg vært på Ikea igjen..! Jeg er på jakt etter en form for hylle eller oppbevaring til å ha ved kjøkkenvinduet. Jeg tror det blir dette trancher bordet og noen hvite høyglans hyller over.

Jeg må jo selvfølgelig male det hvitt! Jeg er for tiden ganske lei av å male. Føler at alle prosjektene mine bare står i kø bortover og venter på et strøk.

Så jeg utfordrer herved Ikea til å føre alle sine produkter i fargen hvit og da GJERNE i hvit høyglans!!!


Ha en høyglanset kveld alle sammen:)5 kommentarer:

hvitstil.com/Christine | 17. august 2009 kl. 21:42

Enig!

små og store drømmer | 17. august 2009 kl. 21:47

Er så enig så enig med deg!!
Vi leter etter en kommode til soverommet.
MALM er bra, men litt bred der vi vil ha den. Vi bestemte oss for KULLEN, men ettersom den kun kommer i folie av lyst tre så strøk den i glans. Hvorfor IKEA velger å ikke lage den i hvit gjør meg til et stort spørsmålstegn. Kunne gjerne kommet i høyglans også.
Alt IKEA lager av møbler burde automatisk komme i hvitt.
Mener nå jeg da....

CasaGroth | 17. august 2009 kl. 22:57

Så fin blogg du har! Elsker hvitt hvitt hvitt selv, så har addet denne til blogglisten min :)


Mvh Meg

Sassa | 19. august 2009 kl. 11:02

Hei
Det er jeg HELT enig i! Er litt lei av å male jeg også, men blir jo mye finere når det er malt. Gleder meg til å se bildet av kurvstolen malt Jeg har en her, riktig nok stor, som skal bli hvit, når jeg får ånden over meg.

forresten veldig fin blogg du har:) masse inspirasjon.

:) Sassa

Anonym | 13. september 2009 kl. 14:03

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看

Legg inn en kommentar