Når kommer pelargonier på plantasjen?I morgen blir dagen da huset igjen blir tømt for all julepynt, ikke en stjerne eller svibel skal få bli!
Så rart dette, å blogge om hvor mye man gleder seg til å pynte jul samtidig som man koser seg med alle bildene av nisser, pepperkakehus, lys i vinduene og juletre!

Også er man plutselig såååå utrolig lei av alt som blinker! Så finner man seg selv i å kikke på bilder fra i sommer og vips så er alle hyller fyllt med pasteller og drømmenes innhold er igjen av den art hvor man gleder seg til pelargonier igjen kan pryde vinduskarmen:)

Bildet er tatt på gjesterommet. Min bruka korgstol som ble hvit etter flere strøk med hvit spray ( og en mulig lungeskade ) En gammel kasse med en fin lampe fra skagen på! Denne lampen fant jeg i en butikk da vi var i Danmark på ferie og jeg skulle ha den, selv om det endte med at jeg satt med den på fanget hele veien hjem grunnet ekstrem plassmangel i bilen:)

Ha en strålende pastell uke alle sammen!

2 kommentarer:

Fru R. | 2. januar 2011 kl. 22:28

He he, ja det er rart. Lever i pynte-til-jul-verden i nesten en måned, så vil man ikke få det fort nok vekk.
Apropos mulig lungeskade....går utifra du brukte maske når du spraymalte(?)...
Nattaklem

KROnPRINSESSENE | 2. januar 2011 kl. 23:21

Ler av lampen på fanget... (kunne garantert gjort det samme ;)
Det er det som er så fint med jula -gleder oss som unger til å pynte og nyte den fine desember-måneden. Så er det på hodet ut så fort vi får sjansen...
May Helen

Legg inn en kommentar