Åpne rom..


På 17 Mai så hadde vi mange gjester slik at vi måtte flytte spisebordet inn i stuen slik at alle skulle få plass rundt bordet. Det har blitt stående slik en stund. Jeg synes at det blir for trangt og ha spisestuen i stuen, jeg liker å ha litt luft og romfølelse. Derfor så nyter jeg hvor stort kjøkkenet ble når spisebordet er borte. Men møblene flyttes nok tilbake igjen i kveld.

Vindusrekken til høyre er skyvedører som kan åpnes helt slik at kjøkkenet går i ett med terassen. Helt herlig når det regner og en kan spise middag med sommerluft uten å bli våte!

Håper at alle hadde en super pinse helg, den var jo bare helt herlig!

5 kommentarer:

n i n a s hjem | 21. mai 2013 kl. 22:27

SÅ herlig at terassen går rett ut fra kjøkkenet!

Mitt og vårt hjem | 22. mai 2013 kl. 08:28

Hei,så fint du har det, kjøkkenet er jo ein drøm:-) fekk et tips korleis me kunne gjer me kjøkkenvifta, hos oss er det også høyt under taket. Lurt å kasse den øverst der i vifta:)
Ha en fin dag:)
Klem Siv Mette

Aflekt Home | 22. mai 2013 kl. 22:05

Det hørtes deilig ut!! Å høre regnet slå i bakken og lukte vått gress! <3 Her nord hadde det nok derimot ikke latt seg gjøre, da hadde huset vært fullt av mygg på 3 sekunder! :/
Du har så fint hjem! <3

Unknown | 22. mai 2013 kl. 22:14

Hørtes perfekt ut med den åpningen til terrassen, passer godt til de regnfulle sommerdagene som ofte er her:))

Ha en fin fin kveld :)

idylloghim.blogspot.com | 24. juni 2013 kl. 23:35

Hei:)
Har vært gjennom bloggen din. Den er såååå fin;) et nydelig hjem dere har, lyst å lekkert med mange interessante detaljer. ;) deg vil jeg følge. Klem Ann Elin

Legg inn en kommentar